Paris-inspireret café på Frederiksberg i skønne omgivelser

Promenaden café er beliggende midt på Frederiksberg Allé og har siden dørene blev slået op tilbage i 1932 serveret smagfuld mad til københavnerne og besøgende turister. Caféen er omgivet af smukke, majestætiske træer, den store, brede allé og spændende naboer, der blandt andet omfatter Betty Nansen Teatret, Aveny-Teatret og Frederiksberg Have. Samtidig er Frederiksberg Allé metro placeret lige i baghaven, hvilket gør det nemt for caféens gæster at aflægge et besøg.

Et stykke af Paris i danske omgivelser

Hos Promenaden på Frederiksberg har vi indrettet caféen med udgangspunkt i en parisisk stil, som med det samme du træder ind ad døren, sender dine tanker mod franske himmelstrøg. Væggene prydes af en grøn, behagelig farve og afrundes af hvide, æstetiske træpaneler. Samtidig dekorerer stemningsfulde litografier og fotografier caféen, og tillader dig at nyde smagfuld mad og drikke i kunstneriske omgivelser. Dette, i samspil med mørke møbler og en behagelig belysning, bidrager til en rar og varm atmosfære, som skaber forudsætningerne for dejlige stunder i gastronomien og hyggens tegn.

Har du lyst til at nyde din mad med udsigt til den smukke Frederiksberg allé, kan du tage plads på vores terrasse, som om dagen tillader solens stråler at beskinne terrassen og om aftenen lyses op af lamper med en hyggelig, afdæmpet belysning. På terrassen fortsætter den franske stil med fletstole og -borde, en markise med hyggelige lamper og udsyn til alléens store, frodige træer og gør det nemt at forveksle caféen med én i Paris.

promenaden1932 menu

Det byder vores menukort på

Vores menukort er spækket med fantastiske retter, som omfavner både det danske og franske køkken og dækker alt fra en række forskellige snacks, smørrebrød og klassiske for- og hovedretter. Vi tilbyder også en teatermenu, da Frederiksberg Allé ligger tæt på mange teatre i København. Så du kan med fordel lade dig forkæle af vores sammensatte menu inden dit besøg i et af de nærliggende teatre.

På vores menukort finder du for eksempel frisk fangst i form af moules frites, hummer og helstegt rødtunge. Er du ikke til fisk, kan du vælge en saftig, velsmagende bøf, rørt oksetatar eller grillet kål. Til den dessertinteresserede byder vi på blandt andet på en crème brûlée, bærtærte og udvalgte oste i forskellige varianter. Vores drikkekort er alsidigt og du kan her vælge mellem gode, håndplukkede vine i forskellige afskygninger, lækre drinks, læskende drikke, velsmagende øl og meget mere. På forskellige medier, bliver Promenaden bedømt som et af de bedste spisesteder i København af bloggen Chiotto.dk ift. franske og danske klassikere.

Besøg vores café på Frederiksberg Allé

Vi glæder os til at byde dig indenfor til en velsmagende middag og en aften ude med drinks i hyggens tegn på vores café på Frederiksberg. Book et bord til weekenden og læn dig tilbage, mens vi står for at give dig en smagsoplevelse, du sent vil glemme. Caféen holder til på Frederiksberg Allé 58, og du kan besøge os alle ugens dage.

Kunne du tænke dig en smagsprøve på, hvad vi tilbyder, kan du følge med på vores Instagram-profil, hvor vi deler stemningsfulde billeder og billeder af vores lækre retter.