Aftenmenu 17-21
Snacks
Mandler & oliven 75
Rossini Caviar Black Label 395
30g caviar, kartoffelvaffel, rødløg & cremefraiche
Rossini Caviar Black Label 495
50g caviar, kartoffelvaffel, rødløg & cremefraiche
Calamari fritti 125
Citron & urtemayo
Forårsruller 125
Confiteret and, stegte svampe, sprøde salatblade, chilimayo & asiatisk dip
Flæskesvær 45
Sprødt kyllingeskind 45
Eddikepulver & hummeraioli
Anderilette 95
Ristet rugbrød, cornichoner & grov sennep
Forretter
Bagt græskar 85
Syrlig ricotta, saltede græskarkerner, estragon/tomatvinaigreitte
Hummerbisque 145
Dagens fangst, sprødt & urter
Laksetatar 135
Grillet kål & cremefraiche
Brandade 125
Saltet torsk, kartoffelpuré & karse
Oksetatar 145
Saltet nødder, grillet tomat, syltet piement, aioli & sprødt
Gedeostterrin 125
Fennikelsalat & pistacieis
Pasta no. 27
145
Svampe, Vesterhavsost & urter
Oste & desserter
Creme brûlée 95
Crepe Suzette 125
Appelsinsauce, Grand Marnier, ristede mandler og vaniljeis
French toast 95
Abrikoser, syrlig appelsin & kanel
Risalamande
95
Ristede mandler, vanilje & kirsebær
3 slags ost
125
Sødt & sprødt
Camembert frit 95
Ristet toast & bær
Hovedretter
Havtaske “Wellingon”
295
Spinat, jomfruhummer, urter & gulerodsnage
Helstegt rødtunge
265
Stegt kål, kartofler & hummerbisque
Coq au vin 225
Svampe, bacon, gulerod, perleløg & kartoffelmos
Moules frites 195
Hvidvin, timian, hvidlæg, urter, fritter & urtemayo
Cæsarsalat 195
Kylling, parmesan, croutoner & aioli
Asiatisk andesalat 185
Confiteret and, frisk kål, wakame tangsalat & sprødt
Kalvebrisler 225
Rødbedepuré & saltet nøddevinaigrette
Tournedos Rossini 325
Oksemørbrad, foie gras, crouton & madeira sauce
Okseburger 190
Dansk oksekød, økologisk briochebolle, hjemmelavet ketchup, tomat, salat, løg, syltet agurk, Vesterhavsost, fritter, chipotlemayo & urtemayo
+ bacon 10
Sides
Fritter & urtemayo 65
Dagens kartoffel 45
Sprød salat 65
Stegte rødder 65