Restaurant og spisested Frederiksberg – Promenaden

Promenaden er en hyggelig café, som, siden dørene blev åbnet i 1932, har været beliggende på Frederiksberg Allé. Her har vi i mange år serveret lækre retter inspireret af det franske køkken. Vores restaurant og spisested er desuden indrettet med udgangspunkt i den parisiske stil, så både vores mad og indretning er med til at afspejle en autentisk og hyggelig parisisk stemning. 

Vi ønsker at skabe en hyggelig indretning i form af de grønne vægge og hvide æstetiske træpaneler. De mange illustrationer og billeder er med til at pryde de smukke lokaler, så du vil få en god smagsoplevelse i kunstneriske omgivelser. 

Hos Promenaden vil vores gæster opleve et højt gastronomisk niveau med mad lavet af lokale råvarer og med en stemningsfuld indretning, som sender tankerne direkte til den smukke franske hovedstad. 

Når vejret er til det, har du mulighed for at sidde på vores terrasse, så du kan nyde en godt måltid under vores markise med udsigt til den altid stemningsfyldte plads ved Frederiksberg Allé.

Besøg Promenaden til et skønt måltid i det franskes tegn

På vores menukort finder du dejlige retter fra både det danske og franske køkken, hvad både angår lette retter til frokost i form af blandt andet smørrebrød, omeletter, udvalgte oste og velkendte klassikere. 

Til aften kan du vælge mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter eller blot kigge forbi til snacks og drinks inden turen går videre. 

Vi tilbyder også en special teatermenu, som du med fordel kan nyde, hvis du har i sinde at fortsætte aftenen med et teaterstykke på en af de nærliggende teatre. Vores drikkekort byder på forskellige drinks, sodavand og øl og særligt udvalgte vine, der kan udfylde ethvert behov. Som den bedste afslutning på endt middag, kan vi tilbyde en dejlig kop kaffe, te eller lune sjusser. Hvis det skal være til noget endnu stærkere kan du altid slutte aftenen på vores restaurant og spisested af med en lille 4 cl alkoholisk drik. 

promenaden1932 menu

Besøg vores restaurant og spisested på Frederiksberg Allé

Som nævnt, er vores restaurant placeret omkring de smukke omgivelser på Frederiksberg Allé. Omkring restauranten finder du nemlig både Betty Nansen teatret og Aveny-Teatret. En middag på promenaden er derfor den perfekte start på en aften fyldt med kultur og teater. 

Samtidig er restauranten placeret med nabo til Frederiksberg Have og Frederiksberg Allé metrostation, hvilket gør det nemt for vores gæster at lægge vejen forbi vores restaurant og spisested, og eventuelt gå en tur i de grønne omgivelser bagefter. 

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab indenfor i vores restaurant og spisested, hvor du er sikret en velsmagende middag, samt gode vine og drinks. 

Du kan besøge os alle ugens dage til enten frokost eller aften. Vi vil dog anbefale dig at bestille bord i weekenderne, så du er sikker på at få en god plads, når du ubesværet skal nyde en middag i hyggelige omgivelser med masser af god stemning. 

Hvis du vil se mere om, hvad vores restaurant og spisested kan tilbyde, kan du følge med på vores Instagram, hvor vi løbende deler stemningsfulde billeder af alle vores retter og nyheder.

Find os også her. Vi bliver også nævnt på nyhederkoebenhavn.dk, Marketing Eksperten og her