Frokost på Frederiksberg på Promenaden 1932

Vores restaurant Promenaden 1932 ligger midt på Frederiksberg Allé, centralt placeret i København. Vores menu spænder lige så vidt som vores åbningstider, så dermed kan vi fra kl. 11.00 byde på frokost på Frederiksberg og fra kl. 17.00 tager vi vores aftenkort frem. Menukortet byder på en myriade af både danske og franske retter som tilsammen skaber et skønt udvalg af store og små måltider – til alle typer af sult og selskab.

Frederiksbergs mest stemningsfulde frokoststed

På Promenaden 1932 er hverken vores adresse, vores lokaler, indretning, menu eller den hyggelige stemning overladt til tilfældigheder. Vores lokaler er stemningsfuldt indrettet med franske undertoner med alt fra de grønne cafévægge til porcelænet, som vi serverer retterne på. Vores samarbejde med kunstner Troels Andersen skaber et kunstnerisk udtryk som dog er gennemført og strømlinet indtryk gennem hele vores restaurant. Med vores beliggenhed som er lige op ad nogle af Frederiksberg og Københavns smukkeste områder og udvalg af kulturelle tilbud, er vi tæt på det perfekte sted at finde frokost.

Frokostfavoritter

På Promenaden 1932 finder du et menukort, der indeholder snacks – alt fra forårsruller og pil-selv rejer til calamari fritti og café-klassikeren charcuteri-brættet. Til de der søger et større måltid, har vi også mere fyldige retter, så den perfekte frokost ikke er svær at finde, på Frederiksberg. Vi byder på forskellige typer af omeletter,  både de vegetariske såvel som for dem, der sætter pris på skinke af høj kvalitet. Vi har også de klassiske favoritter i form af Cæsarsalat, chevre chaud, croque monsieur samt croque madame og moules frites. Derudover har vi også et udvalg af smørrebrød, der inkluderer alt fra nyklassikeren med avocado samt de traditionelle danske klassikere med æg og håndpillede rejer og Christiansøpigens sild. Alt i alt, kan vi byde på retter for de fleste smagsløg og lejligheder.

promenaden1932 menu

Frokost udenfor på Frederiksberg

Vil du sidde og nyde et glas hvidvin sammen med dine moules frites til frokost på Frederiksberg Allé, så har vi i sommerperioden udeservering, hvor du kan nyde solen og varmen udenfor sammen med den gode service fra Promenaden 1932. Er du mere til en kop kaffe med gode venner eller en platte med snacks, mens du arbejder i solen, har vi rummeligheden til dig også. Alle vores retter kan serveres udenfor og ligeså vores drikkevarer, da vi nyder at kunne give vores gæster den fulde restaurantoplevelse, selv når solskinnet trækker mere end restauranten indenfor. Du kan dermed nemt nyde godt af bydelens smukke promenade mens du spiser din frokost midt på Frederiksberg.

Det gode håndværk

Som omdrejningspunkt for et besøg på Promenaden 1932 er, at vi vil, at du skal kunne mærke og smage vores brug af de bedste lokale råvarer og det gode håndværk vi lægger i at tilberede og servere maden. Vi har fokus på den god stemning, så når du spiser frokost på Frederiksberg Allé vil du altid blive mødt af sublim service og veltilberedte retter, i stemningsfulde omgivelser – lige såvel udendørs som inde i restaurantens lokaler.

Vi bliver også nævnt her og hos produkttestning.se.